White Christmas Movie

Posted by Jiky at 4:58 AM

Monday, December 21, 2009

White Christmas egy film hogy jött ki 1954-ben. Tune ebben a karácsonyt néhány híres film, a telek-vonal és a népszerűség, hogy a kortárs élveznek. Karácsony karneválok itt minden olyan információt, White Christmas filmet.

White Christmas a dal kétségtelenül a legismertebb és minden idők legnépszerűbb. A zenét és dalszövegeket White Christmas írta 1942-ben Irving Berlin. A filmet rendezte: Michael Curtis a Paramount Pictures munka-állomás.

Elhagyása után a hadsereg után a második világháborút, Bob Wallace és Phil Davis csapat fel egy felső dal-és tánc intézkedjen, ha Davis játszik kerítő és bevezeti Wallace egy pár szép lány (Betty és Judy), aki szintén egy dal-és tánc törvény a boltokban. Amikor Betty és Judy utazik Vermont teljesíteni a karácsonyi show, Wallace és Davis követi, csak megtalálni, hogy a korábbi parancsnok, a General Waverly, a lodge tulajdonosa. A sorozat a romantikus keveredések sikeresek, mint az előadók próbál segíteni a tábornok.

A szereposztás is Bing Crosby and Danny Kaye A két vezető szerepét, a Rosemary Clooney és Vera Ellen, mint a testvérek. A "Sisters" komédia jogszabály kimondja, hogy Bing, Danny végre nem volt ott eredetileg a forgatókönyvben. Ők voltak bohóckodás körül a készüléket, és a rendező azt gondolta, annyira vicces, hogy elfogadnak. Ismerje meg White Christmas Movie karácsonykor karneválok.

0 comments: