"A rémálom Karácsony előtt" Movie Posters

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, December 21, 2009

A karácsony elképzelhetetlen sans film az 1993-as "A rémálom Karácsony előtt". Karácsony karneválok van itt minden, hogy szükség van a "The Nightmare Karácsony előtt" Movie Posters. Arról szól, lakói Halloween Town, aki elrabolja a Mikulás, és megteszi a karácsonyi egy évet, és a káosz a következőben.

Vannak technikai felet, hogy egy film plakát. A méret általában 27 "x 41", mielőtt 1985-ben 27 "x 40" után 1985. Ez a nyomtatott papír. Pre-1985 poszterek általában hajtogatott, post-1985 poszterek hengerelt előre 1 Sheet. Néhány előzetes plakátok teljesen más alkotás, mint a plakáton kísérő a végleges kiadást. Reprodukciók rendszerint alacsonyabb ár és egészen új, és kiváló condition.1 Sheet reprodukciós plakátok általában 27 "x 40" méretű, de ezek a mérések nem mindig pontosak. A pontos szélessége ábrázolását poszter tól 25,75 "27", és a pontos magassága változó 36 "és 40".

Film sejtek előre keretezett film, gyűjtők, beleértve a szalag 35mm-es film egy tényleges nyomtatási e film, valamint egy színes képeslapot, vagy képet a filmből. Film sejtek korlátozott példányszámú termékek és mindegyik jön-val egy eredetiséget igazoló tanúsítvány.

Tim Burton azt mondta, hogy az eredeti vers ihlette miután látta Halloween árut megjeleníteni egy boltban veszik le, és helyébe egy karácsonyi kijelzőn. The tagline hangzik: "A kísérteties meséjét gonosz humor és lélegzetelállító animáció''. Check out more karácsonykor karneválok.

0 comments: