Free Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 11:58 AM

Monday, December 7, 2009

Belenéz a több száz harisnya számtalan üzlet, de egyik sem tűnik, mivel a széle, ahol Ön a kétségbeesetten keresett? Nem fog csalódni.
Itt vagyunk, feltéve, hogy van olyan megoldásokkal, amelyek kötelesek csodákra az Ön számára. Ha Ön inkább hajlamosak a lyuk, amely az Ön kreativitását, akkor már valóban varrni a saját karácsonyi harisnya, kölcsönöznek művészi érjen hozzá díszítő, hogy a saját tervek és büszke rá, hogy viseli magát.

Ha történetesen azon kevesek közé, akik elbűvölő varrott harisnya, van jó hír is. Ready-made Sew karácsonyi harisnya is kaphatók a boltokban, ami biztosan gondoskodik az Ön igényeinek és ízlésének.

* Vagyunk túl ismeri a kötött harisnya. Kötési karácsonyi ez a különbség a választó Sew karácsonyi harisnya. Rack az agyadat, hogy kitaláljon új formákkal és motívumokkal. Fedezze fel a különböző szövet és változatos textúrákat, mivel ezek tömör nyersanyagot a csípő Sew karácsonyi Harisnya ebben az évben.
* A megfelelő szín kiválasztása raklap nagyon fontos. Elütő színek a szokásos fogadásokat. Ha nem elég merész, okos és alternatív pasztell árnyalatú szem előtt tartva hogy azok kiegészítsék egymást.
* Ami a textúrák, érezni és szövetek vonatkozásában egy kicsit kísérletezés tenné, ha több jót, mint rosszat. Felts, Brocades, gyapjú, Velvets illetve szatén a a leggyakrabban használt anyagok.
* Satin, halszálkás-és öltések ideálisak meghatározza a különbözetet pedig a test és a bilincset néz szép, ha appliqués díszítette, zsinórok és könnyű motívumokkal.
* Az egy deluxe nézd, sor a véletlen, szőrösek és töltse be a monogram vésett mandzsetta with gyöngyökkel, flitterekkel, kristályok, vagy egyszerűen csak csatolni pompoms és bojt azt kölcsönadni egy játékos megjelenés.

0 comments: