Négy Karácsony Movie Preview

Posted by Jiky at 2:58 PM

Sunday, December 20, 2009

Amint azt várni a karácsonyi ünnepek, Hollywood zuhanyzó a számunkra skáláját karácsonyi filmeket. Santa a Grinch, a boldog családok gonosz stepmothers, látjuk, hogy minden ilyen karácsonyi Flicks.

Az idei üdülési szezonban is lenne sokat tartogat a film szerelmeseinek. Nézzük bepillanthat a karácsonyi film ez teszi sok a zaj ebben az időben ... Az év

Négy Karácsony Történet Hallottál válás és a karácsony együtt? Míg ez ad (remélhetőleg!) Néhány béke Az elválasztó pár, a kérdés válás megvan a maga mellékhatásai. Válás jár egy teljesen új dilemma a gyermekek a család - Kihez látogatás karácsony?

Valóban el kell látogatni a szülők karácsony? - Itt a kérdés. Megbíznak bennünk, ha nem látogatás, ha vannak ítélve az egész életedben. Reese Witherspoon and Vince Vaughn, mint kiderült, egészen annak következményeiről, és ott jön a őrület elérni, üdvözölje, és megfelelnek a szülők karácsonyán.

Szeretné tudni, mit beszélünk? 'Négy Karácsony,' a New Line Cinema and Spyglass Entertainment film, azt mutatja, csak a dolog sokunknak kellett szembenézniük a karácsonyt. 'Négy Karácsony' beszél jól ismert fájdalom Kate (Reese) és Brad (Vince) megy keresztül, miközben megpróbálja meglátogathatják egymást a négy szülő - minden elvált és újra házasodott. Karácsony lesz katasztrófa számukra próbálnak kezelni látogató négy különböző háztartások.

Ez még nem ismert, hogy mennyi a katasztrófa a karácsonyi néz ki a. Míg az ünnepekre szólnak lehangoló és a szórakozás, a szegény Kate és Brad is gyötörte próbálják megtartani a szülők boldogok. Csak akkor, ha két család számára látogatás - ahh, a fájdalmat.

Cast of Four karácsonyokra Movie It's a várakozás és figyelje a romantikus komédiában tervek szerint novemberében jelent meg. Más, mint Vince Vaughn and Reese Witherspoon, a szereposztás a film is tartalmaz, Robert Duvall, Sissy Spacek, Dwight Yoakam és Mary Steenburgen.

0 comments: