Testreszabott Christmas harisnya

Posted by Jiky at 3:58 AM

Saturday, December 5, 2009

Egy egyedi karácsonyi harisnya tökéletes családi ereklye ajándékot egy gyermek vagy egy unokája. Karácsonyi karneválok már van stílusokat testreszabott Karácsonyi harisnya a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Hanukkah Harisnya tartalmazó árnyalatú kék éjféltől a királyi fény találtak, ez 100% pamut anyagból készült harisnya. Hangsúlyos a swirls, csillagok és egy finom felületes ezüstösen fénylik, ezt a harisnya szegélyezik a széles körű minőségi fehér ruhával és az a mandzsetta azonos. Your állomány tartalmazza a nevét választotta ezüst vagy királykék glitter helyezni a bilincs.
* A szövet a közepes méretű harisnyát isteni. A király kék háttér ékezetes az ezüst csillagok David. A bélés és mandzsetta készülnek széles minőségi fehér ruhával. Természetesen ezek a harisnya is nevét Ön által választott ezüst vagy királykék glitter.
* Egyedi Harisnya végezni flanel hátú szatén vagy gyapjuknál egyvelegét jönnek a különböző színek válogatott gyöngyökkel díszített, harang, szalagok és glitter nevek. Vannak kedvenc dolgok, ladybugs, a dinoszauruszok, méhek és békák appliqué.

0 comments: