1944 Karácsony Movies

Posted by Jiky at 11:58 PM

Thursday, December 24, 2009

With karácsony kopogás az ajtón, ez megint egy ideje ünneplésre.Menj vissza a múltba, és élvezze a napon a karácsonyi klasszikusok hogy mi vár téged.Karácsonyi karneválok kínál információt a karácsonyi filmeket, kijött a 1994-es Lets nézd át az időtlen klasszikusok és élvezik az elmúlt napokban a dicsőség.

1944 karácsonyi filmek biztosan hoz felvidul megjelöl-a szabadság és lelkesít a lelkedet.

Robert Siodmak's Christmas Holiday (1944) egy kellemes példája a 1944 karácsonyi filmeket. The star cast a film tartalmazza a híres nevét, Deanna Durbin Richard Whorf és mások. A történet arról szól egy fiatal nő, aki rájön hogy a férfi, akit házasodott egy pazarló. Inorder veszélyeztesse a második felében a film ő jelenik meg egy szórakozóhely háziasszony. A film foglalkozik a jó és rossz dolgokkal a lány életét. A film egy fantasztikus munkát végzett a rendező és játssza ismeretek kiváló hatású a szereplők.

Ha Ön a hangulata élvező valami nosztalgikus, akkor választhatja a film Meet Me in St. Louis (1944). A filmet rendezte Vincente Minnelli magában foglalja a csillag szereposztása Judy Garland, Mary Astor, Margaret O'Brien és mások. A telek a film foglalkozik történet egy jómódú Smith család St. Louis-ban. A Smith család négy lánya, akik közül az egyik beleszeretett egy fiú a szomszédból. A film továbbra is a hirtelen hír Mr. Smith átadják egy jó helyzetben, New Yorkban. Többet megtudni az 1944-es karácsonyi film látogatást az oldalunkra karácsonyi karneválok.

0 comments: