Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, December 1, 2009

Karácsony Harisnya Kits
Karácsonyi harisnya minta tökéletes családi ereklye ajándék egy gyerek vagy egy unoka. Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat karácsonyra állattartási szokások a klasszikustól a kortárs kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Karácsonyfa Stockings teli ajándékokkal is öröm látni, míg felébred a hideg tél karácsony reggel. Nyomát a sablonokat, a rétegek ekrü érezte, varrás körül a területet használ varrás juttatás és az onnan való felül nyitott.


* Karácsonyi Glitter fonalat csíkos karácsonyi harisnya álló, piros, zöld, fehér és karácsonyi ombre, és kiemelte a fém szál. Változnak a színek számától függően ezek a 'használ.



Személyre szabott harisnya Patterns

* A segítségével Personalized harisnya 1945-től megy a csavaró fonalak egymás körül egyszer a rossz oldalra, hogy megakadályozzák hogy a lyuk. Legyen óvatos, ne dolgozzon a fonalat ki túl szorosan-szerte több összevarrni.


* Fényes ötletek a vidám duo Márta Stewart kínálja kvartettje harisnya, viktoriánus stílus fashioned az elegáns szövet párosítások. Az enyém a bolha piacok hímzett, horgolt érdekes díszítő bilincset maradványait.



Handmade Christmas Stocking Patterns
Semmi sem mondja, Karácsony, mint egy szép színes nyomtatási harisnya, és milyen jobb módja díszíteni a kézzel készített érezte karácsonyi harisnya, mint egy harisnya mintás motívum? Böngészd a karácsonyi karneválok több nemezen karácsonyi állattartási szokások.

0 comments: