Free Christmas Stocking Knit Patterns

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, December 8, 2009

Fedezze fel a varázslatos ujjaival a karácsonyi és a kedves ajándékot is valami valóban a saját szabad kötésű karácsonyi állattartási szokások a karácsonyi karneválok.

* A fésűs fonal, ezüst és az arany szál fut rajta mindig kötött egy szép karácsonyi harisnya. A legtöbb egyszerű, de vonzó minta legyen kötésű vízszintes vagy függőleges cornrows a nagy fényerejű és színű fény alternatívaként. Lehet díszíteni a sorok világosabb árnyalatot néhány karácsonyi díszek, vagy lefagy bojt of ingyenes színeit a bilincset.
* Knitting megadja neked a szabad gyakorlásának a választását. Tól skandináv formatervezési minták kapcsolatos pattanások és hobby, a mágikus ujjak can weave bármi kedvedre. A skandináv formatervezési minták, a legnépszerűbb a mintákat sarj, hópehely, tulipán és a mikulásvirág stb Ha a hobbija a kerékpározás, akkor lehet, hogy a vonat a kerékpárosok a bilincset, vagy ha zenét lenyűgözte kap a zongora kulcsok vagy más musical notes egész testre az Ön harisnyák
* A leggyakoribb módja személyre hogy nyomot a nevét a harisnya. Ez akkor lehetőségről van a bilincset, vagy úgy összefonódott az egész szervezetet a harisnya. Ha ez funkcióval, amelyek a test a harisnya, akkor megpróbál némi művészi mintákat a római ábécé. Appliqués is jól jöhet hogy egyedülálló és vonzó.
* Harisnya with mozaik motívum is fellebbezést saját. Míg a sarok a lábujjak is plüss piros, nagy szakasza után a bilincset lehet a kockás minták, zöld és fehér, melyek között kiemelkedik a karácsonyfa, vagy régi Santa ő zsák teli ajándékokat.

Megünnepelni ezt a varázslatos karácsonyt Szabad Knit karácsonyi Harisnya minták és élvezni a karácsonyi ünnepi szezont karneválok. Ne felejtsd el, hogy megossza velünk innovatív ötletek velünk. Mi lenne, mint köteles együttműködni.

0 comments: