Knitting Pattern for Christmas harisnya

Posted by Jiky at 10:58 AM

Saturday, December 12, 2009

Mi a fajta harisnya, amit tervet akasztani a kéménybe a Santa Claus? Megszüntet a hagyományos piros és fehér lesz az ünnepi szezon és adjunk hozzá egy személyes kapcsolatot hozzá. Mi jobb út-hoz hoz-ban az egyedülálló úgy érzi, mint ha azt kötött mintázatú, ha Ön?

Akadályok fog egy megnéz néhány, a Knitting Pattern karácsonyra harisnya.

* Ha szeretnél egy hagyományos minta készült a karácsonyi harisnyák, minta az ideális lesz, hogy a kis fenyő-és fenyőfák, a medve, játék vonatok, rénszarvas, hóembert, a mézeskalács ember, hintaló, szán és harangok
* Ez az ünnepi időszak; bele az ünnep hangulatát a harisnyát. A szabadság szelleme található kötött minták a szarvas fut be az éjszakai égbolt alatt a kéménybe, vagy a design a hóember egy igazi sállal a nyakában és egy mini seprűt a kezében. A csiripelő madarak a kéményen is lehet ideális jelölésére a boldog hangulat.
* A zene your szenvedélye a vitorlázás keresztül hobbinkat hullámok, legyen saját Karácsony mintás harisnya. A fekete-fehér billentyűk a zongorán és a Jegyzetek egy darab can vonás mint mintákat. A vitorlás hajók vagy a lovaglás ló is elég vonzó designs.
* Mi jobb út-hoz személyre, mint a lenyomatát a nevét a tárgy? Lehet, épp hogy kiaknázza a neved hímzett vagy kötött az állomány kötött karácsonyi szokások.

0 comments: