Karácsonyi felvonulások

Posted by Jiky at 7:58 PM

Wednesday, December 30, 2009

Karácsonyi felvonulások
Karácsony Plays alapulnak a történetet a karácsony. Kiemelt helyen az azonos játszik évről évre teheti őket unalmas és unalmas. Lehet laza a karácsonyi hangulat és meleget általuk alatt az üdülési idő.

List of Christmas felvonulások
Karácsony felvonulások vannak kidolgozott ábrázolásait karácsonyi történetek és jelenetek, amelyek magukban foglalják extravagáns felvonulások, kortárs tánc, pantomimes, vicces bohócok, színes jelmezekben.

# Legyen szó akár a nagyvárosi balett vagy a gyerek megbotlott egy betlehem, karácsonyi felvonulások a legjobb formáját a karácsonyi ünnepek.

Let a következő karácsonyi felvonulások lesz a következő hagyomány a családban:
A Not-So Silent Night
Ez a színes karácsonyi felvonulás központok kerek három fiatal pásztorok, akik vígan kiabálni dicséretét Isten után látogatás az újszülött Jézust. Ez az egyedülálló látványosság ad minden szükséges egy vidám karácsonyi ünnepség, tele szórakoztató. A teljes karácsonyi műsor mellett beszélt a párbeszéd, vicces hanghatások és a zene, előre felvett CD-n és ezáltal könnyű felkészülni.

A Fumbly Bumbly Angels

Ez egy tipikus karácsonyi színjáték az iskola előtt álló gyerekek. Élvezze a történet Jézus születése szempontjából négy gyönyörű angyal vágyott énekelni a dicsőséges mennyei kórus. Néhány rongyos pásztorok a betlehemi hegyoldalban adott nekik kísérik. Karácsonyi dalok a virágzó és spontán a leheletnyi zongora pontszám és gitár akkordok.

Ezen túlmenően, a vasárnapi iskola a Trinity bemutatja karácsonyi felvonulások minden évben. A Csatorna Hét Karácsony Pageant, amely évente megrendezett kezdődik az élő show-tól Barrack Street. Az esemény tele van szórakoztató a kezdetektől fogva, köztük csodálatos úszik, zenekarok, bohócok, Csatorna Seven személyiségek és Santa az ő rénszarvasok. Több ezer látogató tömeg akár az utcán, a megtekintéséhez a szín és pompa a karácsonyi színjáték.

Népszerű dalok karácsonyra felvonulások és a Krisztus születése Plays

Néhány népszerű dalok karácsonyra felvonulások and Betlehem Játszik a következők:

Általánosságban

* Karácsony Óra (első rész és a Reprise)
* A nap, amikor Krisztus született (első rész egy és Reprise)
* Évről évre (első rész Egy és Reprise)

Songs About the Angel's Message to Mary

* A Angel
* Long Long Ago
* Gábriel

Songs About Mária és József Betlehemben

* Betlehem elfoglalt ma
* Usy Little Town -
* No Room Betlehemben

Dalok a pásztorok

* Gyertek Íme
* Pásztorok a maguk területén
* A Figyelő juhászkutyák

Songs About bölcseinek

* Heródes pedig's tervet
*-Tól a keleti tartomány
* Láttuk a Star

0 comments: