Karácsony Harisnya Velvet

Posted by Jiky at 7:58 PM

Wednesday, December 16, 2009

Legyen szó a kötött vagy hurkolt is, semmi sem csökkenti a fellebbezést a puha plüss érezni a bársony karácsonyi harisnyát. Ha úgy gondolja, ezek csak ugyanaz a régiek, itt van a karácsony karneválok információkat és javaslatokat ho, hogy azok különleges.

* A hagyományos piros-fehér harisnyát készült plüss bársony van most elérhető-val egy hozzáadott csillogás. Rendelkezésre állnak, különböző színekben, mint a kék, zöld és barna, de mindannyian rendelkeznek a sűrű, fehér redők közelében a bilincset. Ez a csomópont az bilincs és a test hogy találjuk a széles arany perem, ami segít királyi érjen hozzá. A széles bársony mandzsetta határ lehet díszített kis csengők és csillagok.
* Piros vagy barna bársony Karácsony harisnya is pompásan díszítik flitterekkel és gyöngyök. Ezek nem rendelkeznek a fehér faux fur határt a bilincset, de vannak nehéz díszítés történik ott golyós dísz és több színű flitter. Az arany flitter találhatók alatt egyenletesen eloszlott a szervezetben a harisnya.
* A bársony karácsonyi harisnya is lehet adni a személyes kapcsolatot. Ha van egy egyszerű piros harisnya, akkor kivágott mintákat karácsonyfa, vagy egy ezüst csillag néhány másik darab bársony, amelyet aztán összevarrt tovább a harisnyát. Ön is díszítjük szép fonott szalag mellett a bilincset.
* Hogy sugárzó bársony Karácsony harisnya, akkor igénybe veheti gyöngyház színű irizáló gyöngyökkel és szálak, hogy mintákat angyal, vagy egy faházat egy éjszakai égbolton.

0 comments: