Karácsony harisnya Vermontban

Posted by Jiky at 7:58 PM

Wednesday, December 2, 2009

Christmas harisnya Vermont
Körül a hegy közepette a gyönyörű völgyében, Vermont, van néhány háziipari, hogy specializálódtak kötés karácsonyi harisnya. Vegyünk egy kört a karácsonyi karneválok kideríteni, mi legkésőbb a karácsonyi Harisnya Vermontban.

Tippek Karácsony Harisnya Vermont

* Ha van egy elbűvölő a hagyományos gyapjú harisnyát, Vermont hozhat Önnek a lehető legszélesebb választékot. -Tól Északi-minták formatervezési kapcsolatos műsorok és hobbi, a mágikus ujjak can weave valami kedvedre. A skandináv formatervezési minták, a legnépszerűbb a mintákat sarj, hópehely, tulipánok, és mikulásvirág stb Ha a hobbija a kerékpározás, lehet, hogy a művészi teszi a banda a kerékpárosok, vagy lovasok, vagy a flottát a hajók.


* Vermont biztosít Önnek minden lehetőségét egy személyre szabott karácsonyi harisnya. Legyen szó a kisállat macska vagy kutya, hogy a minta az Ön harisnya, akkor lehet, hogy így. Ha a természet vonz téged, miért nem próbálja meg egy harisnyát a fenséges helyén a búvárkodás delfin vagy a táncoló medve.


* Karácsonyi Harisnya Vermontban is megtalálható flannels. A meleg kelmék az elegáns ellenőrzések is nagyon vonzóak. Ha nem szeretnénk a szokásos piros-fehér ellenőrzések, választhatja a józanabb kombinációja olíva zöld és kék.



Adjunk hozzá egy másik színt a karácsonyi által választó karácsonyi harisnya Vermontban. Élvezze ezt a karácsonyt karácsonyi karneválok. Ne felejtse el megosztani innovatív ötletek velünk. Mi lenne, mint köteles együttműködni.

0 comments: