A karácsonyi Shoes Movie

Posted by Jiky at 1:58 AM

Tuesday, December 22, 2009

Ez egy 2002 TV-film rendező: Andy Wolk. The teleplay írta Dona van Liere regénye alapján: Wesley Bishop. Két külön történet keverjük össze. Egy fiatal zenetanár, Maggie Andrews, haldoklik szívbetegsége, és fia, Nathan próbál egy pár cipő, neki karácsony előtt meghal.

A második történetet, Robert Layton ügyvéd és felesége, Kate sodródnak egymástól, és vannak dolgok a feje alatt, amikor Kate karácsonyi elsőbbséget élvez Maggie az iskola ének-és csökken a munkát Robert cég. Amikor Robert anyja lejár, elkezd átgondolni a dolgokat, és az ő és Nathan utak határon karácsony estéjén, ahogy Nathan megpróbálja a pénzt a cipők és Robert próbál a lányát egy ajándékot.

Sokan közülünk, mint Rob Lowe, nem veszik észre, ami fontos. Isten és a család mindig az első prioritás, amely nagyobb, mint bármely birtokba. Ez a film megmutatja, hogyan bármelyikünk lehet a rossz úton, és milyen tapasztalatok és szerető Isten vezessen minket vissza, hogy milyen fontos. Nagy hatású és nagy öntés teszi a filmet érdemes figyelni minden karácsonykor.

Az öntött Robert Layton áll, Kimberley Williams, Max Morrow, Maria del Mar Hughes Thompson stb A könyv alapját a lírai írta Eddie Carswell a dal The Christmas Shoes, a chart-fedő a csoport által New Song. Karácsony karneválok The Christmas Shoes Movie rendelkezik az összes információval.

0 comments: