Christmas Vacation Movie

Posted by Jiky at 10:58 PM

Tuesday, December 22, 2009

Jeremiah S. Chechik igazgatója volt a Nemzeti kigúnyol's Christmas Vacation "film (1989). Egy népszerű karácsonyi film mindig biztosított hatalmas szórakoztató-hoz film szerelmeseinek. Az érdekes történet line up és tökéletes irányba teszi, hogy még a "népi sokkal ezután az első kiadás.

The star öntött a film tartalmazza a nevét, Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Juliette Lewis, John Rndolph és mások.A telek a film szól a történet a Chicago alapú Clark Wilhelm Griswold Jr és családjának. Griswold's találhatók a filmben elfoglalt felkészülés a következő fesztivál. Megkülönböztető jellemzője a család foglalkozik a tényt hogy a dolgok sosem megy simán for Clark és családjának. A nemkívánatos vendégek még romlott a folyamatos pech. Clark megszállottja az összes tökéletes, de minden rosszra fordul az idő beköszöntével. Clark türelmetlenül várja, hogy megkapja a karácsonyi jutalom hogy majd maximum kialakítása medence kertben. A rossz hír érkezik, amikor a főnöke nem mutatott ki kívánja fizetni a bónusz. Clark őrült ment át, de ez volt az idő, amikor Eddie, a felesége úgy dönt, a tökéletes karácsonyi ajándék Clark. Mennek a dolgok ezen a módon vannak jó és rossz dolgokkal elérni a végső csúcspontját. Hallani a második fele lenne kellemes élmény nézni az egészet.

"Christmas Vacation''film biztosan felcsillan a karácsonyi ünnepek. , Hogy idő nézni a filmet együtt a család tagjai. Annak érdekében, hogy több információt gyűjtsön a "Christmas Vacation''film látogatást az oldalunkra karácsonyi karneválok.

0 comments: