Jimmy Stewart Christmas Movie

Posted by Jiky at 5:58 PM

Saturday, December 26, 2009

A legjobb út-hoz kap az ünnep hangulata figyelve Jimmy Stewart karácsonyi filmet családjával és barátaival.Jimmy Stewart nem kell bemutatni. Ő volt a világhírű filmcsillag, aki valaha népszerű film, It's a Wonderful élet létrehozott nagy hullámokat Hollywoodban.

Ha keresel a megfelelő típusú film, ami meg a hangulat karácsonyra, elégedjen meg a legjobb, úgy érzi, jó film Hollywood által valaha is gyártott, a Jimmy Stewart starrer It's a Wonderful Life. Jimmy Stewart és James Maitland Stewart volt a trükk fellépett kezdve a gyerekkori napig volt nagyon szerette végző varázsolni. Jimmy részt vett a diák játszik, míg tanítványa volt a Princeton Egyetemen. Karrierje levette egyszer csak elment New Yorkba és leszállt bizonyos szerepeket a Broadway-en. Az első nagy áttörést, amikor szerződést kötött az MGM és elindultunk Hollywood. Aztán nem nézett vissza. A második világháború után, csatlakozott az Egyesült Államok katonai és több alkalommal kapott érmek, beleértve a Distinguished Flying Cross és emelkedett a ezredesként. Folytatta jár, és hamarosan megnyerte a milliók szívét. Néhányan a legjobb filmek "Destry Rides Again (1939)" The Cheyenne Social Club (1970) míg a "Mr. Smith Goes to Washington", "The Philadelphia Story", "It's a Wonderful Life", "Harvey" elnyerte Oscar-díj jelöltjei és a legjobb színész díjat.

De a legjobb karácsonyi film Jimmy Stewart messze, It's a Wonderful élet, amely foglalkozik az ember nevű George Bailey, aki feláldozta nagy álma a fejlesztő saját szülővárosában, Bedford Falls, de nem róható okból a saját, s misplaces a $ 8.000 kölcsön és a machinációk A gonosz milliomos, Mr. Potter lappang mögötte megpróbál öngyilkos lenni, de az események alakulása erő neki, hogy mentse az életét ő őrangyal Clarence, aki kap egy szárny, amiért sikerült meggyőző Bailey hogy az élete volt már egy gyümölcsöző, mert azt mutatja, Bailey mi történt volna, ha ő nem született egyáltalán.

0 comments: