A Christmas Carol Movie

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, December 22, 2009

Tune ebben a karácsonyt néhány híres film, a telek-vonal és a korabeli népszerűségét, hogy ők élvezik.Karácsonyi karneválok kínál információkat A Christmas Carol filmet. Az 1951-es filmet rendező: Jimmy Murakami T with forgatókönyvíró: Piet Croon.

Amint az közismert, ez alapján Charles Dickens regénye.

Karácsony Éva 1840-es években Angliában, zsugori Ebenezer Scrooge látogatják a szellem egykori üzlettársa, Jacob Marley, aki figyelmezteti, hogy megváltoztatja a játék, vagy az örök kárhozatra ítélve.

A szellemeket a karácsony múlt, jelen és jövő mutatni neki hibája Scrooge módon és mutatni az embereknek, akik képesek megtartani a szívükben Karácsony 365 nap egy évben. Könnyen a legjobb kiigazítására Dickens klasszikus ami annak tudható be, több okból is. Scrooge teljesítménye messze nem az összes leírása nagyságát. Hurst utasítására idézi az ideális érzelmek egyáltalán a megfelelő pillanatot. A többi leadott hűségesek maradnak a Dickens "jellemzést.

Az 1984-es változata forgatták Shrewsbury George C. Scott az élen. Annyira jó az ő ábrázolásával Scrooge, amit hajlamosak elfeledkezni arról bárki más a filmben - van, mint David Warner Cratchit Bob, Edward Woodward, mint a kedélyes mostani karácsony szelleme, és Roger Rees, mint unokaöccse, Fred, de ezek beárnyékolja (vagy garantált). Az egyetlen karakter, aki nem kap maradni a memória Jacob Marley (nagyon hátborzongató teljesítményét Frank Finlay).

Ez egy tökéletes filmet nézni az ünnepek alatt. A hitelminősítő 10-on áll. Sokunknak van egy kedvenc karácsonyi film, amit jobban van velünk. The emléktárgyakat Ennek a filmnek, így egyszerre emlékeztetni magad a különlegessége az alkalomból, különösen a karácsonyi karneválok.

0 comments: