Disney Christmas harisnya

Posted by Jiky at 10:58 AM

Saturday, December 5, 2009

Disney Christmas harisnya
A Disney Christmas Stocking lehet a tökéletes ajándék a gyermek, amit majd kincs egész életében. Nem csak az ajándék a harisnya, hanem a harisnya maga egy kedvenc.

Minden gyerek ilyen nap egy Disney-rajongó ezért választotta az indíték, míg a gyerek harisnya lesz könnyű, ha tudod, melyik a kedvenc Disney karakter.

A filmek a Disney is fel lehet használni, a téma dekorálásra állomány nem csak a karaktereket. Ez nem csak a gyerekek, akik szeretik a felnőttek Disney egyformán érdekli Disney.



Making a Disney Christmas Stocking
# Első selyem szálak for Hímzés számok hasznos lenne. Hozzon létre egy festői hátteret kristályok segítségével a csillagokhoz, és csillogó bálok for hold, ha nem szándéka Hímzés egész festői képet, mint egy holdfényes vár vagy hasonlók.

# Ha akarja tartani az egyszerű, de exkluzív, díszítik a bilincset a harisnya a varrás a filc, selyem, bársony appliqué vagy kézzel készült horgolt egy Disney karakter rajta.

# Adjon bársony dombornyomású hátteréül a Disney-karakter.

# Lend sokkal drámaibb látod a hímzett alak, kiemelve a szemet kristályok. A filmek témái, mint a Hamupipőke, Hófehérke és a hét törpe, Aladdin használható díszítik a harisnya.

Vásárlás Disney Christmas harisnya
Vannak széles skálájának Disney Christmas Stocking, amelyek széles körben elérhető az üzletekben, valamint online. Készletek is rendelkezésre áll, így a Disney karácsonyi harisnya, amely még egy gyerek is használhatja. Miközben keresi a tökéletes Disney karácsonyi készletezés a gyereket talán csak felfedezni a gyermek benned és a végén egy Disney karácsonyi vásárlási készletezés magad karaktered választási hímzett rá. .

0 comments: