Merry Muppet Christmas Movies

Posted by Jiky at 3:58 AM

Saturday, December 26, 2009

Merry Muppet Christmas filmek számára ideális nyaralás megtekintésre. Ha ez kívülről havazik, és Ön csak a házadba, nem néz a Merry Muppet Christmas Movies, családjával és barátaival. Ha nem nézed a gyerekekkel, jobb választhatja a viszonylag új verziók, mivel azok könnyű szívvel és könnyen megy, de ha te vagy, menj a premier Muppet Movie 1979.

A legtöbb DVD-k állnak a vezető tárolja, és mivel a karácsony, akkor valószínűleg találnak még az alig elérhető verziók a boltokban ez idő alatt az év folyamán.

Merry Muppet Christmas Movies meglehetősen népszerű, és a DVD-ket az azonos szolgálhatnak ideális karácsonyi showers. Magától meg jól minden korcsoportban, és meghatározza a hangulatot karácsonyra. Itt vannak a nevét, néhány népszerű Merry Muppet Christmas Movies, amely meg tudná elmúlik az üdülési showers.

# The Great Muppet Caper-Kermit's 50th Anniversary Edition

# A Muppet's Wizard of Oz

# A Muppet Show-Season One

* The Muppet Movie

* A Muppet's Take Manhattan -

De a leghíresebb közülük mind a Nagyon Merry Muppet Christmas Movie részesült jelölését az Emmy-díj. A film körül központok hogyan ravasz bankár Miss Bitterman megpróbálja átvenni a Muppet Színház hol tervezi egy éjszakai klubban, és hogyan megy körülbelül csinálás ez mellett használ tisztességtelen eszközöket. A lány Pepe szivárog be, amely őt az egyetlen példányt közötti szerződés az apja és a Muppets and kizárja a Muppet Theater csupán néhány nappal a Muppets úgy tervezte, hogy tartson karácsonyi szertelen. De ennek ellenére minden esély the Muppets nyugi, így számtalan áldozatot a folyamat, és végül sikerül a Színház vezetése. Kermit, a béka biztosan lopni a gyerekek szívét, de te is választhatja az érettebb Muppet Christmas Carol. További részletekért jelentkezzen be a honlapunkon karácsonyi karneválok.

0 comments: