Karácsonyi Játssz és Skits

Posted by Jiky at 2:58 AM

Thursday, December 31, 2009

Karácsonyi színdarabok és skits
Karácsony van egy nagy idő a jókedv, vidám-making. Különböző karácsonyi játék-és skits is szerveznek a nyaralás ideje teljes szórakozás és szórakoztatás. Karácsonyi játék és skits rövid drámai prédikáció illusztrációk az élet kinyilatkoztatás pillanatokat.

Karácsony játssza
Mindezek a karácsonyi játék és skits ábrázolják Isten szeretetét és Isten jelenlétét az életében a hívő, valamint épít az egészséges kapcsolatokat és ösztönzi a lelki növekedést. Alább egy listát a kedvenc karácsonyi Játssz és Skits. Tesz egy pillantás a listát, és nézd meg a színház közelében lehet, hogy üzembe egyet.

# Karácsonyi Madrigal vacsora Színház

Tizenkét énekesek ruha a 16. századi, angol jelmezek és hírnöke a karácsonyi szezon a harmonikus koncert a hagyományos, a Acappella énekeket. A társulat a "King's játékosok" csatlakozzon a Bíróság, és bemutat egy hagyományos darabra nyúlik vissza az időben a középkori és reneszánsz az európai irodalomban. A vendégek ülve ünnepélyesen díszített asztalok Készüljön fel a karácsonyi vacsora az összes paszomány: az ízesített sör, a vaddisznó feje és Figgie puding. The King's Jester szolgál a "ceremóniamestereként" az az este, ahogy élvezeteket a közönséget pirítós, viccek, és képregény elkülönített részeket.

Legjobb karácsonyi Plays

# A szívből jövő Christmas

Ez egy teljes hosszúságú karácsonyi Play dicsőítő "Isten velünk" létrehozásával egy este a színházban, mely a dráma minisztérium. Az élénk színházi információs program szolgál mint egy mágnes vonzza közösséget, hogy az egyház campus, ahol visszatérnek hallani az Örömhír Jézus Krisztusról.



# A Butterfingers Angel

The Butterfingers Angel, Mária és József, Heródes Nut & the Slaughter 12 találat Carols egy körtefa a teljes címe: játékszerként William Gibson. Ebben a történetben, Mary nem tervezi ellátni egy gyereket. The Butterfingers Angel van, hogy meggyőzze őt. Van nevetés és szórakozás az egész show, a vége egy befelé forduló, vegye figyelembe, hogy össze karácsonyra.

0 comments: