Hogyan készítsünk Christmas harisnya

Posted by Jiky at 4:58 PM

Thursday, December 10, 2009

Hogyan készítsünk Christmas harisnya
Ez a különleges karácsonyi akarsz ajándék magad és a család és a barátok harisnya, amely viseli a jelet? Karácsony alkalmából hogy szeretteinkkel jól érzik magukat, ezért csak megy előre és sűrű karácsonyi harisnyát kedves is, és úgy érzi annál inkább különleges. Itt a karácsony karneválok némi útmutatást, hogy karácsonyi harisnya.

Tippek arra, hogyan Christmas harisnya

* A régi állattartási lehet használni, hogy Önt alapjaiban van annak, hogy az újat.

* Az első nyoma a vázlat egy papírt és méretétől függően kivágni két darab azonos formájú a szövet úgy dönt, hogy az állomány.


* Aztán varrni a két darab együtt. Győződjön meg arról, a kiegyenlítésre szálak az összes színt kíván tenni a karácsonyi állomány.


* Ha akarsz a bilincset of szőrme és a bársony, az intézkedés a vastagság szeretnénk szentelni a mandzsetta határt, és kivágták a határon egy vastag vízszintes csík.


* Miután összevarrt a testet, csatolja a bilincset. Make hurkok a piercing lyukak, ha akar egy szalaggal díszíti a bilincset.


* Ha nem akar költeni sokat szövetek, papír is jó közepes vonzó harisnya. A leggyakrabban használt dolgokat könnyen hozzáférhető otthon, mint vastag barna papír, ragasztó, fonal minden szín-és ollók, akkor létrehozhat varázslat.


* A vázlatos minden állattartási a barna papírt, és kivágott két darab azonos formájú. Csatlakozhat a két ragasztóval, és áthatolni lyukak a széleit.


* Lehet, szalagok vagy fonalat szövik át ezek a lyukak, ami látszik csipkék. Ultimately, díszítjük poszter színek téve minták.


* Appliqués is elég hasznos, ha szeretné redecorate a régi harisnyák és ad ez egy újabb fellebbezést. Harangok, csillagok, bojt is jól jöhet.

0 comments: