Karácsonyi mini Harisnya

Posted by Jiky at 5:58 PM

Saturday, December 12, 2009

Ha nem hisz a közmondás szerint "a jó dolgok kis csomagokban", a fajta és az egyedi minták mini karácsonyi harisnya kínálnak a karácsonyi május csak neked hiszem. Itt a Karácsony karneválok leghatékonyabb javaslatokat karácsonyi harisnya.

* A érezte karácsonyi harisnya széles körben található miniatűr formában. Ezek a széles körben használják a karácsonyi ajándékokat és karácsonyi esküvő szívességet. Lehet találni, különböző színű, mint a vörös, zöld, kék és narancs. Legtöbbször a lengés bilincset fehér faux fur arany perem találkozásánál. Ezek az egyetemes fellebbezést, és közvetítik az ünnepi hangulatot.

* Ha azt szeretné, kötött rövid karácsonyi harisnya, ott is akkor nincs ínség választás. Lehet, személyre rá kötést a neved a bilincset, vagy a régi minták Télapó, az angyal, vagy a hóembert. Ha nem szeretnénk a szokásos karácsonyi témákat, akkor van a hópehely témát építeni azt kitting csíkok a kék és a fehér, ami még tovább lehet díszített miniatűr harang lóg a szalagok mellett a széles határt a bilincset.
* A karácsonyi mini add ki a harisnya egy nagyszerű néz, akkor úgy érezte, piros, mint az alap, amelyre nehéz úgy végezzék, hímzés flitterekkel és gyöngyök. A királyi érintés is bejön színek, mint a lila és magenta.
* Ez a baba első karácsonyi? Ajándék neki klasszikus horgolt mini karácsonyi harisnya. Pasztell árnyalatú, rózsaszín és kék is biztonságosan használható az aranyos kis állomány. Díszítjük csipkés végzett munkáért, horgolt, szalagok, csengők, mert így különleges.

0 comments: