Karácsony Plays for Kids

Posted by Jiky at 11:58 PM

Thursday, December 31, 2009

Karácsonyi Plays gyerekeknek
Karácsony egy nagyon különleges, a gyerekeknek. Élveznek egy hosszú téli vakáció az iskolában alatt a karácsonyi idő. Ezért töltenek a nyaralás figyelje a különböző karácsonyi játszik tartott a környék.

List of Christmas Plays for Kids
Karácsony Plays for Kids általában jellemző karácsonyi kapcsolódó történeteket a Bibliából.

Különböző karácsonyi történetek és mítosz dramatizálni egy könnyű út, így a kicsiny Összesen megérteni, valamint élvezni őket.

Alább egy lista tetejére Karácsony Plays for Kids.

Valaki Has a Birthday

Ez a karácsonyi zenés ahol a gyerekeknek remek szórakozást énekelte a dalokat és madárgyűrűző a harangok ahogy ünneplik Jézus születésnapját a karácsonyi buli a jászolban. Némely van öltözve, mint az angyalok, aki kezeli a meghívásokat, némely van öltözve, mint a pásztorok, akik tiszta és díszítse a jászolban néhányan pedig borítva, mint a bölcs ember, aki ajánlatot nyújt a kis Jézust. A csillag vezet, a bölcsek, hogy egy pajtában Betlehemben karácsonykor, ha valaki a Születésnap.

Papa Martin karácsonya

Ez a gyönyörű játék alapja Tolsztoj klasszikus mese egy cipész, aki arról álmodik, hogy Jézus fogja látogatni őt a következő napon. Tölti a napot figyeli és várakozás közepette néhány félbeszakítja szoruló személy segítségét. A nap végén úgy érzi, szomorúan, hogy Jézus nem azért jött meglátogatni, de hallja az Úr azt mondta neki: "Mit tettél másokért, értem tettél."

Valaki jön a mi House

Ez a karácsonyi történet látott szemével az állatok a stabil, amikor József és Mária jött, hogy maradjon. Gabby a Rózsaszín flamingó, amely elfoglalt készül karácsonyra. De a barátja Minnie Moo (a tehén) elmondja Gabby körülbelül eltérő módon készüljünk fel egy nagyon különleges valaki. Gabby nem segítik a burleszk által énekelt strófa különböző Christmas Carols.

0 comments: