Karácsonyi Musical Plays

Posted by Jiky at 12:58 PM

Wednesday, December 30, 2009

Karácsonyi Musical Plays
Karácsonyi Zenés játszik a karácsonyi játszik együtt, nagy zene. Hangszerek, mint a gitár, zongora, vagy szintetizátor még több bájt a karácsonyi játszik.

List of Christmas Play Ötletek
Kortárs Karácsonyi dalok és karácsonyi Carols szerepelnek minden aktus a karácsonyi Musical Plays. Alább egy lista a jól ismert karácsonyi Musical Plays:

A Piece of Christmas

Ez egy karácsonyi musical játszanak a gyerekeknek. A játék tartalmaz 4 hagyományos karácsonyi énekeket és 4 eredeti kortárs karácsonyi dalokat. Minden dal is tépett, stomps, claps, indítványokat és jelbeszéddel vagy ritmus eszközök beíródik a zongora pontszámot. Egy darab szövet a legfontosabb javaslat ezen a karácsonyi zene. Joseph pakolások a szövet körül Mária úgy, hogy képes melegen tartani. A legjobb darab a karácsony a Megváltó, aki kitölti az életünket a szeretet, az öröm és a remény.

Signs of Christmas

Ez egy óvodai karácsonyi zenés játék. Egy csapat gyerek enunciates A karácsonyi történet keresztül karácsonyi jelek. "No Vacancy", "Quiet, Please", "Follow a Star" és a "Help Wanted" utat mutat a jászolban Betlehemben ünneplő ígért jelét annak a megmentő, azaz "a csecsemő becsomagolt a szövettel és fekszik a jászolban" Signs of Christmas tartalmaz kortárs karácsonyi dalokat és énekeket, zongora pontszámát, gitár akkordok.

Checking It Twice

Ez egy jó töltött karácsonyi musical játék, ahol mindenki a karácsonyi történet egy ellenőrző listát, és ezek mind Checking 'It Kétszer. Mária és József használata cetlik nyomon követni, hogy mi a csomagolás való utazás Betlehembe, angyalok kétszer is ellenőrizze a dolgok, amelyekre szükségük van egy közelgő koncert és a bölcsek gyűjt csillagászat berendezések vezet, azok mind az újszülött Megváltó. Ez a karácsonyi zenei tartalmazza kortárs karácsonyi dalokat.

0 comments: