Új karácsonyi filmek

Posted by Jiky at 10:58 AM

Saturday, December 26, 2009

Új karácsonyi filmek jó móka. Élvezze a karácsonyt a barátok és a család, és hagyja az új karácsonyi Filmek varázslat a varázslat rajtad. Karácsony van itt!! Ideje ünnepelni és kiborulni. Úgy tűnik, mindenki elfoglalt vásárol zuhany azok közeli és drága is. Az utcák zsúfoltak a boltok tele vannak.

Gyerekek, amelynek idején az életüket és játszani snowman és pehely.

Kinézett az ablakon át a határértéket meghaladó havas fenyők és páfrányok, akkor valószínűleg eltévedni gondolatokat. Ha Ön egy introvertált, aki túl félénk hogy megünnepeljék a karácsonyt rengeteg barátok, nem korlátozzák magad a házadba és gondolataikat.

Új Karácsonyi filmek vannak itt, hogy adjunk hozzá egy csipetnyi glamour el egyébként drapp karácsonykor. Ha ez havazik, és a külső ünnepi lélek úgy tűnik, van egy kis megnedvesített, felüdülést magát figyeli néhány új karácsonyi Movies. Bár Karácsonyi animációk lényegében azt jelentette, a tánc a gyerekeknek, ők nagyon szórakoztató és tökéletes a felnőtt megtekintésére is. De van néhány új filmek karácsony egészíti hogy a karácsonyi ünnepek.

Bár a legtöbb új karácsonyi A mozifilmek átformálja a régi karácsonyi film, mint a Scrooged, a remake-jét az A Christmas Carol, ami már önmagában is alapja a híres könyvet írta Charles Dickens, sok a közelgő filmek sodorta az tömeg le a lábuk volt eredeti. Néhány látni kell az ünnepek alatt az A karácsonyi történet, a Home Alone 2, Csoda a 34. utcában, a Santa Claus és Csörgö All The Way, csak hogy néhányat említsünk.

0 comments: