A legjobb karácsonyi filmek

Posted by Jiky at 8:58 AM

Tuesday, December 22, 2009

Tune ebben a karácsonyt néhány híres film az év a telek-vonal és a kortárs népszerűsége, hogy élvezzenek. Karácsony karneválok van itt minden információt legjobb karácsonyi filmek.

It's a Wonderful Life (1946), végül. Stewart, a maga kedvenc szerepét, megfordulás egy csodálatos teljesítményét, épület-és hitel Bailey ember, aki szeretné rázni a por dundi kis Bedford Falls a cipőjét, és látni a világot.

Hogy a Grinch Stole Christmas (1966) egy isteni szikra segítségével volt Frankenstein-szörny a Karloff és elbeszélő hangját Grinch, különösen amióta a vokális jelenléte adja a korai szakaszában a karikatúra tökéletes, hátborzongató minőség.

A Christmas Carol (1951) egy megrázó, szívmelengető és nagyon angol verziója Dickens "eredeti" Mindent Éváról. The Nightmare karácsony előtt egy hátborzongató fantáziája Tim Burton, egy történet arról, sötét lakóitól Halloween Town átvétele karácsonyi azok saját személyes ünnep. Üdvözöljük a Jean Shepard muris gyermekkorát memoár egy különleges ajándékot, mint megfoghatatlan, mint kívánatos: A Red Ryder BB Gun-ban A Christmas Story (1983).

Holiday filmek, Karácsonyi filmek, az is-mert a ki tud gondolni még egy film köré Hanukkah? - A szezonális rites olyan megbízható, mint Mistletoe and kommersz. Szerezd meg a legjobb nevek a felső mozi az év karácsonykor karneválok.

0 comments: