Heirloom Christmas harisnya

Posted by Jiky at 2:58 AM

Thursday, December 10, 2009

Karácsony jó alkalom az esztétikai szépsége magával ragadó hoz magával rengeteg boldogságot az emberek a földön. A szépség a szezon tükröződik a hangulat az emberek. A zene a karácsony tölti be a levegőt a szeretet és az ég fent fényerő.

Családi ereklye Karácsony harisnya fokozza szépségét díszek, és emléktárgyat, hogy az évekig tartó, hogy jöjjön.

* A Santa Heirloom harisnya kényes munka a hozzáadni a karácsonyi díszek. Az alap a harisnya ki van kapcsolva, fehér színű. A hímzés olyan finoman tette, hogy a kép a Santa együtt a csodát kap egy finom kifejezés az állomány. A teljes állomány az imádott vörös bélés az oldalon. A Mikulás öltözete is ég kék színe a piros sapka. A szekrényben szépen kötött, élénk színekkel teli, csodálatos kincseket. A véletlen tartalmazza a személyre szabott touch nevét viselő személy érintett.
* Az családi ereklye karácsonyi harisnya szolgál tökéletes ajándék kincseket. Jelentős karácsonyi rendezvények ábrázolta a családi ereklye karácsonyi harisnya. Karácsonyi harisnya ellátott képeket a rénszarvas, hóembert, betlehem, karácsonyi felvonulás, ünnep hangulatát, és az angyalok közé tartozik a népszerű választások mellett döntöttek az emberek.

0 comments: