Free Christmas Stocking Sewing Patterns

Posted by Jiky at 6:58 PM

Monday, December 7, 2009

Karácsony harisnyát visel, szignifikáns kapcsolatot a gyerekekkel. A feladattal, ami szép és elegáns karácsonyi harisnya igényel nagy odafigyelést.
Itt van egy kis szabad harisnya varrás karácsonyi szokások az Ön javára. Remél ez segít ön-hoz ad egy harisnyát díszítette megjelenés.

* A viselő harisnya tervezése Santa Claus-egy harisnyát, fehér alapszín, ha óvatosan és finoman foglalkozni adhat okot egy remek darab kézművesség. Télapó az ő piros-fehér ruha hagyományos néhány művet, fémes szálak néznének látványos. Ő szekrényben kell megfelelően kötött ki kontrasztos színeket tisztán látni. Az előre megfelelő vázlat adna meg extra hasznot.
* A harisnya viselő terve betlehemes-tervezése betlehemes van egy vallási jelentősége tehát szentségének kell fenntartani, míg véghezvinni színes szálak a projekt. Fény színe menetek kell használni erre a célra és fémes szál lehet használni egy fényesebb megjelenés.
* Ha a hangulata ábrázoló képet a kedvtelésből tartott kutya a harisnyát, majd magával valami mást kell varrta, hogy nagyobb hatást. Együtt a kutyával kötött alakja egy kutya csont kedvence érezheti örömmel lát. A színt kell mennie a háttér az állomány. Színes szalagok silk lehet alkalmazni nyakörv. Ez erősítené a szépség, a harisnya.

0 comments: