Personalized Christmas harisnya

Posted by Jiky at 4:58 AM

Monday, December 14, 2009

Személyre szabott karácsonyi harisnya tökéletes családi ereklye ajándékot egy gyermek vagy egy unokája. Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusok személyre szabott Karácsonyi harisnya a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

Karácsonyi * skandináv formatervezési tökéletes megkezdték a családi hagyomány és a kötött gyapjú. Egyes harisnya kézzel kötött Óvatosan az utolsó idők során. Feltűnő színek Cranberrry, Heather luc, borovi Light Grey.
* Válasszon a Dobos és a fák, Santa listája, Szív és Angyalok, rénszarvas Télapó, Santa tej és a Cookie-k és Télapó Borozó minden árnyalatú Paternayan perzsa Fonal.
* Cotton gyöngy szálak, bár drágább, mint az előbbi, használnak a Kris Kringle kézzel festett needlepoint terveket, amelyek igazolják Santa kezében egy ajándék táska öltözött éles vörösök is vonzza a kis népnek.
* Augusztus Designs, mint a Madonna a Gyermekkel kínálják a legszebb és korlátozott needlepoint minták festett teljes színt 10/20 Penelope vásznon. Ez lehetővé teszi a fűzőgép csinálni a Half Cross, vagy Continental vagy hímzés Pettipoint. További fonal és pamut matt lehet megvásárolni a Continental vagy a Basketweave összevarrni.

0 comments: