Ingyenes Kötött karácsonyi Harisnya Patterns

Posted by Jiky at 10:58 PM

Tuesday, December 8, 2009

Ha megunta a szokásos karácsonyi Harisnya Hurkolt ingyenes minták és a kötési könyvek semmi produktív ajánlani, itt vagyunk, hogy az Ön számára néhány hasznos javaslatokat, lehet, hogy az Önök tetszését. Ha fáradt rostálásából keresztül a hatalmas corpus formatervezési minták, amelyek online elérhető, nyomon

saját intuíció és választásának minták, amelyek úgy néznek el a szemet nyugtató helyett választó mintákat keresve, melyek ékes tűnhet, de túl nehéz megvalósítani a gyakorlatban. Kezdő knitters Semmiképpen ne próbálja meg komplex tervez az első megy. Lehet, hogy csak a végén Messiás az egész Harisnya. Maradjatok édes és egyszerű. Túl sok díszítés is azt a látszatot szakadt.

* Ha azt szeretné, hogy vizsgálja meg Harisnya bolyhos terjedelmes és kényelmes használat és a nagy fonal tű.
* Használd kopott fonalak, ha ön szándékozik-hoz ad ez egy antik touch.
* Be kell szerezni az alapvető ismeretek kötő-és horgolás, mielőtt elindulsz után a feladat létrehozása egy díszes darab. Tartsa Bamboo, Double tűzött, stoppolás tűk, zárolása Stitch markerek és horgolótű közelben.
* Csak akkor, ha történetesen a Knitter szakértő, kísérlet minták járnak váltakozó Horgolótűk és fonal kombinációja. Csipkézett and Crochet szegélyek néz ügyes és csinos.
* Ne korlátozzák magad a klisé virág-és növény-motívumokkal. Invent saját konstrukciójú kötés Pokémon és a Disney karakterek és látja a gyerek ragyogott a boldogságtól.
* Settle egyetlen szál fonalat, ha akarják, meg kell könnyed és légies. Ahhoz, hogy egy meleg és barátságos érzi dupla szálak jól működik.
* Visszatér vissza a napon a múltban. Hagyományos minták soha nem megy ki a divatból. Próbálja ki a kezed a Vintage Kötött minták.

0 comments: