Christmas Stocking Stuffers

Posted by Jiky at 12:58 PM

Wednesday, December 2, 2009

Karácsony Harisnya Holders
Mi az a zokni töltelék? Sok embernek ez egy arany függőt, másoknak ez egy képregény. Míg Jó lenne, ha mi harisnya stuffers készült arany és a pénz-kal nőtt fák, karácsonyi karneválok van itt néhány legjobb karácsonyi harisnya stuffers minden ezen a télen. Tudod dolgot, a harisnya és a kis tejkaramella és játékok. Ha nem tervezi, hogy a harisnya a kis gyerekek. The töltelékek megváltoztathatja szerint likings és preferenciái a személy, aki számára a tölteléket a harisnyát.
Hogyan kell a cucc karácsonyi Harisnya?

* Csak hogy biztos legyen benne Nemkéne felett dolgot, a harisnya, ha szeretné dolgot, a harisnya és egy csomó dolgot, akkor kap a nagyobb méretű harisnyát.


* Is dolgot, a harisnya apró ajándéktárgyak elkerülése harisnya kinézni, mint egy burgonya


* Tartalmazza a kedvencek, mint zokni töltelék


A következő a lista a különböző dolgokat, amelyek segítségével dolgot, a harisnyát.



Tippek Karácsony Harisnya Stuffers
AKIK MILYEN
Babák Bath játékok, homályos levél kockákra, csörgő, puha játékokkal.
Gyermekek Klasszikus fajátékok, glitter toll készletek, ceruzák, tudományos csodák, korának megfelelő CD-ket.
Preteen Girls A záró napló, Nyújtott gyöngyös vagy virág gyűrű, karkötő, barrettes és a haj dekorációk, zoknikat őrült szín és design, manikűr megállapítani, és körömlakk, walkie-talkie.
Preteen Boys Game Boys, baseball, kosárlabda, baseball-kártya, sapkák, zoknik, távirányító mini-autók, Yu-Gi-Oh kártyák, képregények
Teenagers CD-k, tok, legújabb számítógép tartozékok, mobil telefon egy színes monitor, 2-utas rádiók, tárolása ajándék utalvány
Nagyszülők Playing kártya készletek, poggyász címke, régimódi filmeket, sál, érme pénztárca, fészek, kész-víz amarillisz hagymát, nagyító.
Nők rúd kézi készítésű szappan, gyapjú zokni, film, levendula zacskó, bőr-vízlágyító zoknit és kesztyűt kell viselni egyik napról a másikra, ajándékutalványok az eszpresszó italok Leatherman Juice szerszám, repülő jegyek (meglepetés!)
Férfiak Univerzális távirányító, business-kártya tartó, rozsdamentes acél utazási bögre, gumiabroncs géz, üvegek esetben paperback, GPS eszköz, keresztrejtvény könyv, zokni.

0 comments: