Ingyenes Crochet Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 8:58 AM

Tuesday, December 8, 2009

Miért ne adjunk hozzá kevés melegséget a karácsonyi ajándék idén a gifting családja és barátai valamit, amely egyedül van?

Karácsony karneválok ad nektek egy kis szabad horgolt karácsonyi állattartási szokások segít sző a szerelem át a fonalat.

* Ha megunta az azonos karácsonyi szokások a karácsonyfa és a hóembert, próbálja ki a pöttyös, mint a mintákat az Ön horgolt harisnyát. Használhatja a sötétebb árnyalatú barna vagy vörös, mint az alap, a hatszög minta. Azokban a hatszög, akkor használhatja fehér és színes, mint néhány más zöld vagy kék a pontok. Használja a fehér, kiemelve a pöttyös.

* A gifting the horgolt harisnya, akkor azt annak megfelelõen, személyre személy ízlése szerint, vagy indulatok. Ha a barátod elbűvölő zene, használja a fekete-fehér fonal kötött mintáit zongora kulcsokat a bilincset néhány megjegyzi, mely az állomány. Magánszemélyek neve mindig is hímzett vagy szőtt az horgolt harisnyát hogy különlegessé.

* A szép cornrows tenni vízszintesen vagy függőlegesen Váltakozó színek is ad egy nagyon józanul látod a a karácsonyi harisnya. Győződjön meg arról, hogy a két fényes színek nem egymás mellé, vagy esetleg mar a hatást. A vastag, fehér sáv szőtt lehet csatlakoztatni hozzá közel a bilincset, szalagok lehet rajta.

0 comments: