A Kranks Karácsonyi

Posted by Jiky at 12:58 AM

Sunday, December 27, 2009

Christmas With The Kranks 'egy vicces film, rendezte: Joe Roth, a karácsony amit kapott megjelent 2004. A film főszereplő Jamie Lee Curtis és Tim Allen alapul a történet Skipping Christmas by John Grisham.

A történet arról szól egy pár Luther Krank (Tim Allen) és Nora Krank (Jamie Lee Curtis), aki úgy dönt, megússza a karácsonyi trivia, és menj le néhány trópusi hely egy nyaralást, a lányuk nem lesz otthon karácsonykor . Emiatt kerülik a hozzák létre karácsonyfa karácsonyi díszek és csinálni a saját házában.

A helyzetet súlyosbítja, ha Luther Krank hajlandó dugta kivilágított hóember fagyos a háztetőn. Ennek eredményeként azok szembesülnek a düh, mivel a szomszéd utcában, a Hemlock utca híres a hóember, és elnyerte számos versenyek által lefolytatott helyi újságok. Ez a harc között Kranks és szomszédok válik fenyeget a harmónia, a közösség és természetesen a The Spirit of Christmas.

Hirtelen, Luther és Nora Karnk kap egy telefonhívást, lányuk Blair, amelyben a lány kijelenti hogy ő nem tervezi, hogy tulajdonképpen hazajött karácsonyra. Ez olyan nagy pusztítást, mint a Kranks módosítania kell terveit a nyaralás elõtt a nyaralás. Eddig még kevesebb, mint huszonnégy órán belül kap magukat és szomszédok Hemlock utca vissza a karácsony szellemét.

0 comments: