Kötött karácsonyi harisnya

Posted by Jiky at 1:58 PM

Friday, December 11, 2009

Why rendezzék a rendes karácsonyi harisnya, ha lehet létrehozni egy tökéletes családi családi ereklye ajándék a gyermek vagy unoka? Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat kötött karácsonyi harisnya a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Ha keres egy különleges ajándék az új köteg az öröm, Baby harisnya lehetővé teszi, hogy válasszon a kezét Horgolni a lágy és Squishy mosható is.
* Kész sötét vörös és fekete stroke tejszínt, a Hóember karácsonyi Harisnya intézkedések 6.5 "széles 12,5" hosszú. Ez 100%-ban gazdag gyapjú lanolin Maine. Harisnya színek rendelkezésre álló Áfonya, luc Heather, Lt. Sheep Grey.
* A Moose Christmas Harisnya intézkedéseket 6,5 "széles 12,5" hosszú. Azt mutatja egy rénszarvas mintával a borjút, vastag fekete szegéllyel a bilincset. Harisnya színek rendelkezésre álló Áfonya, luc Heather, Lt. Sheep Grey.
* Angel funkciók szárnyas szeráf gravírozott elleni krém bázis. Made of Maine gyapjú lanolin gazdag, ez Komámasszony kapható Juh Grey és a tőzegáfonya.
* Egyéb minták közé Holly, kabinok és Bear.

0 comments: