Cross Stitch Christmas harisnya

Posted by Jiky at 8:58 PM

Friday, December 4, 2009

A kereszt öltés karácsonyi harisnya tökéletes családi ereklye ajándékot egy gyermek vagy egy unokája. Karácsonyi karneválok már van stílusa keresztül kasul Karácsonyi harisnya a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Az összes Hearts Come Home harisnya is fűzött egy meleg, ünnepi jelenetet 16 count galamb szürke Aida olyan színes skáláját pamut szál. Arany medál add extra szikrát a design. Azt is magában foglalja úgy a harisnya vissza, gyapjú fonalból a harisnya és egy ruhafogas színkóddal szál sorter.
* Tudja, ha már haszontalan, vagy szép, ami a lista oldalon vagy? Checking elé sorolja Harisnya 14 Ct is. Aida fehér, pamut fonal, gyapjú fonalból függesztő, érezte a harisnya vissza, és egy ABC testreszabásához.
* Üdvözöljük a végső kézműves szobába! Crafter's Corner találja meg mindazt, amit ebben a meghitt sarokban elképzelni, álom ajándékok és teremt mindenki számára a listán. A teljes készlet tartalma bézs Aida, fogselyem, gyöngyök, háttér anyag.
* Lovas Ride-on Dusk jelez lovas szán halad át egy furcsa falu a nosztalgikus téli táj. A készlet tartalmaz egy szál paletta is.

Semmi sem mondja, Karácsony, mint egy szép harisnya, és mi jobb módja a díszítésére kézzel készített karácsonyi harisnya, mint egy kereszt öltés motívum? Tallózás karácsonyi karneválok több a határokon öltés Karácsony harisnyát.

0 comments: