1954 Irving Berlin White Christmas Movie

Posted by Jiky at 4:58 PM

Thursday, December 24, 2009

Az 1954-Irving Berlin White Christmas film esik listája egyedi karácsonyi klasszikus filmeket. Kertész Mihály rendezte Bing Crosby and Danny Kaye film starrer The White Christmas. Élvezze az emlékek a múlt karácsonyi ünnepek figyelte a karácsonyi klasszikusok a karácsony.

A telek a film szól a történet két hadsereg férfi Bob Wallace és Phil Davis. Után visszavonult a hadseregből mindketten ülnek össze válni top ének-és tánc jár.

Davis szerepét játsza a kerítő és bevezet Wallace két gyönyörű lány, aki együtt egyébként is egy dal-és dance-act. Betty és Judy, amikor megy a Vermont benyújtani hogy a teljesítményüket és a karácsonyi előadás, Wallace és Davis követi őket és megállapítja, egykori katonai parancsnoka, tábornok Waverly a tulajdonos a lodge Vermontban. A sorozat a romantikus események felbukkan, miközben a legjobb előadók próbálja segíteni a parancsnok. A film egy fantasztikus egy és biztosan lesz töltse meg yuletide nap szórakozás és öröm. A film pontszámok kiváló zenei összetétel lelkesít a szíved.

Az 1954-Irving Berlin White Christmas film kell egy helyet a karácsonyi film listáját. Élvezze a szép napon a karácsonyi ünnepi néz klasszikusokat a saját családtagjai nyugodt környezetben. Annak érdekében, hogy több információt gyűjtsön a 1954 Irving Berlin White Christmas film jelentkezzen be a honlapunkon karácsonyi karneválok.

0 comments: