"A Christmas Story 'Movie

Posted by Jiky at 9:58 PM

Sunday, December 20, 2009

une ebben a karácsonyt néhány híres film, a telek-vonal és a kortárs népszerűsége hogy ők élvezik.Karácsonyi karneválok információkat kínál a "A Christmas Story" filmet. A film, A Christmas Story, 1983-ban Bob Clark. A forgatókönyvet Jean juhászkutya regénye alapján az azonos nevű egyedül.

Ez 1940 a város Hammond, Indiana. 9 éves Ralph Parker akar egy hivatalos Red Ryder karabély-action 200-shot modell számos BB puska egy iránytű a készlet karácsonyra. Kelljen kezelni öccse Randy és az iskola Bully, Ralphie nem tudja hogyan fogja túlélni elég hosszú ahhoz, hogy szerezzük be a BB-fegyver karácsonyra. Amikor Ralph megkéri anyja pisztoly karácsonyra, azt mondja, "Nem, akkor lő a szemed ki''.

Amikor Mrs. Shields, Ralph's tanár Harding Általános Iskola, hozzárendeli az osztályban írni egy témát arról, mit szeretne karácsonyra, Ralph lát remek alkalom, hogy kifejezzék a vágy, hogy egy Red Ryder BB gun. Ralph kap egy C + és felesége Shields írt "Majd lő szemed ki" a témát. Ralph következő terv, ha megkéri a Mikulás a Red Ryder BB fegyvert, és a Santa válaszol mondta, "Majd lő ki a szemed, fiam.'' Ebben az időben, Ralph volt elég volt. Amikor a farok Farkus, a verekedő és a szövetséges Grover Kapros pick-én Ralph, miközben ő hazafelé, Ralph kopogtat Grover Kapros a földre, ütések farok and font fejét a hó többször is. Ralph azt hiszi soha nem kap a pisztolyt BB karácsonyra most. De valaki esetleg terveznek egy meglepetésem Ralph.

Az emberek hihetetlenül Cleveland volt együttműködő a forgatás alatt, ajándékozó antik járműveket minden sarkából a városban. Ez elősegítette, hogy fokozzák a hitelesség a termelés design. Az összes film részleteket, szörf karácsonyi karneválok.

0 comments: