Needlepoint Christmas Harisnya kihangosítók

Posted by Jiky at 7:58 AM

Sunday, December 13, 2009

Karácsonyi díszek
A karácsonyi needlepoint harisnya tökéletes családi ereklye ajándékot egy gyermek vagy egy unokája. Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat needlepoint karácsonyi harisnya kit a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

Karácsonyi Harisnya Ötletek

* Válasszon a Dobos és a fák, Santa listája, Szív és Angyalok, rénszarvas Télapó, Santa tej és a Cookie-k és Télapó Borozó minden árnyalatú Paternayan perzsa Fonal.


* Cotton gyöngy szálak, bár drágább, mint az előbbi, használnak a Kringle Kris kézzel festett needlepoint terveket, amelyek igazolják Santa kezében egy ajándék táska öltözött éles vörösök is vonzza a kis népnek.


* Az Angyalok koncertje közé 14-mesh Zweigart vászonra festett fekete-fehér színes design, Waverly perzsa 3 rétegű fonal, 2 tű és utasításait. Formatervezési minták is rendelkezésre állnak a vásznon egyetlen. Élvezze hogy valami szép.


* Augusztus Designs, mint a Madonna a Gyermekkel kínálják a legszebb és korlátozott needlepoint minták festett teljes színt 10/20 Penelope vásznon. Ez lehetővé teszi a fűzőgép csinálni a Half Cross, vagy Continental vagy hímzés Pettipoint. További fonal és pamut matt lehet megvásárolni a Continental vagy a Basketweave összevarrni.



Gyönyörű karácsonyi csomagok Harisnya
Semmi sem mondja, Karácsony, mint egy szép harisnya és mi jobb módja díszíteni kezünk készült harisnya karácsonyt, mint egy needlepoint kit motívum? Tallózás karácsonyi karneválok több a needlepoint karácsonyi harisnya.

0 comments: