Kötés Christmas harisnya

Posted by Jiky at 3:58 AM

Saturday, December 12, 2009

Why rendezzék a rendes karácsonyi harisnya, ha lehet létrehozni egy tökéletes családi családi ereklye ajándék a gyermek vagy unoka? Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat kötés karácsonyi harisnya a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Kész sötét vörös és fekete stroke tejszín, a Hóember karácsonyi Harisnya intézkedések 6.5 "széles 12,5" hosszú. Ez 100%-ban gazdag gyapjú lanolin Maine. Harisnya színek rendelkezésre álló Áfonya, luc Heather, Lt. Sheep Grey.
* Az Aran Christmas Stocking is kötött 3 oz 4 tojáshéj színű fonalakból. Ez a 14 "hosszú. Jönnek a különböző fajtákat és minden színben a karácsony. A minták között változik, a széles körben népszerű télapót, hogy Micimackónak to Tweety és a karácsonyfa.
* Knitting Patterns, mint a Fa, Mókus és a 3 bölcsek a tiéd dolgozni stockinette végződik kötött sorban. Alak a sarok és lábujjak. A sarok lépésbetét, változás a kettős hegyes tűkkel és elkezd számolás sorok.
* Boot Formázott Harisnya sor piros-fehér dolgozott kettős szálak fonal egész. Kezdje a boot-és felső irányába mozduljanak el rüszt, lábfej-és kizárólagos.

0 comments: