''Hogy a Grinch Stole Christmas''Movie

Posted by Jiky at 2:58 AM

Thursday, December 24, 2009

Ron Howard's''hogyan Grinch Stole Christmas''Movie egy izgalmas film felcsillan a yuletide nap. A csillag öntött a film tartalmazza a nevét a híres hollywoodi sztárok Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Bill Irwin and Clint Howard.

A telek a''hogyan Grinch Stole Christmas''Movie épül a történet Dr, Seuss. Grinch egy csúnya teremtmény, mely táplálja hatalmas utálják karácsonyra.

A város alatti barlangja ünnepli a karácsonyt nagy lelkesedéssel és Grinch úgy dönt, hogy ellopja el a karácsonyi ünneplés a lakosok Whoville. A varázslatos földjére Whoville is fészkelt belül a hópehely és szereti, hogy megünnepeljük a karácsonyt minden kis lehetséges móka. Grinch gyűlölt karácsony és még a lakosok Whoville. Ez az idő múlásával Grinch rájön, hogy a karácsonyi visel jelentősebb szó, mint a talmi és játékok.

''Hogyan Grinch Stole Christmas''Movie egy remake a klasszikus karikatúra, és biztosan szereti a gyerekeket. Get a CD még ma is élvezni a fantasztikus bemutatása a film maga. Az érdekes és izgalmas történet sorakoznak hozzáteszi frissességet a karácsonyi film. Annak érdekében, hogy gyűjtsön több információt''How The Grinch Stole Christmas''Movie kérjük látogatást a honlapot karácsonyi karneválok.

0 comments: