Judy Garland karácsonyi filmek

Posted by Jiky at 1:58 PM

Friday, December 25, 2009

Ha a film és egy buff komolyzenét ugyanakkor megy Judy Garland karácsonyi film az ideális legyen a tiéd. Nyugi, ez a karácsony, dőljön hátra a kanapéra, és élvezheti a minden idők kedvenc filmje, és a dal az egyik legnagyobb hollywoodi színésznők által valaha is gyártott.

Judy Garland eredetileg Frances Ethel Gumm amerikai színésznő, aki úgy, mint az egyik legnagyobb éneklő sztárjai Hollywood fénykorát zenés filmek. A lány énekel képessége már tette híressé és ő kapott elismerést világszerte ugyanaz. De a filmet, amely hozta a mész fény "Meet Me St. Louis-ban", aki dalait "The Trolley Song", "The Boy Next Door" és a "Have Yourself A Merry Little Christmas" vált a nemzetközi hits. "Have Yourself A Merry Little Christmas "és a" The Trolley Song "együtt" kap Happy "a Nyári színház és" az ember, Got Away from A Star Is Born és legfőképpen az "Over the Rainbow" választották az American Film intézet, mint a # 1 film dal minden idők részeként a "100 Years ... 100 Songs" lista mellett "Over the Rainbow" forgalomba, mint az 1. számú a Dalok a Centuryproject, a Nemzeti Alapítvány a művészetek és a Recording Industry Association of America.

Lány funkciók közül néhány csillag, akik felismerték a Hollywood Walk of Fame-comemorative és egy postai bélyegek-én adták át a nevét.Mellett a Grammy Életmű Díjat, és sokan őt felvételek iktatták be a Grammy Hall of Fame, A Judy Garland Napot Minnesota állambeli június 22-én, emlékére az ő öröksége.

0 comments: