Karácsonyi templom Plays

Posted by Jiky at 10:58 PM

Tuesday, December 29, 2009

Karácsonyi templom Plays
Karácsony Church játszik a különböző karácsonyi játszik általában végezni a templomban egyetem alatt karácsonykor. A történetek általában alapul Lukács Zsolt és a Biblia.

Ők hozzák ki a jó erkölcsi tanulságot a néző. Előfordul, hogy a templom kórusa részt venni karácsonyt Church játszik.

List of Christmas Egyház Plays
Ezek játszik is kíséri a jó karácsonyi énekeket. Alább egy listát a karácsonyi Church játszik, és általában az ott végzett az ünnepi napok Karácsony:

# Voices of The Living Születés

Egy nagy betlehem szervezi ebben a játék. A színészek öltözött hagyományos bibliai kosztümök el helyüket a színpadon, Mária és József a jászol és a baba megteszi a középpontba. Az angyalok, pásztorok és a juhok is tarkított, amely körülveszi. Által vegyült az angyalok, pásztorok és juhok a kórus alkatrészek érdekes.

A szívből jövő Christmas

# Ez egy teljes hosszúságú karácsonyi Play dicsőítő "Isten velünk" létrehozásával egy este a színházban, mely a dráma minisztérium. Az élénk színházi információs program szolgál, mint egy mágnes vonzza közösséget, hogy az egyház campus, ahol visszatérnek hallani az Örömhír Jézus Krisztusról.

Híres karácsonyi Church játssza

Ez egy teljes hosszúságú karácsonyi Play dicsőítő "Isten velünk" létrehozásával egy este a színházban, mely a dráma minisztérium. Az élénk színházi információs program szolgál mint egy mágnes vonzza közösséget, hogy az egyház campus, ahol visszatérnek hallani az Örömhír Jézus Krisztusról.



# Dala Mária

Ez a játék alapja nagyon óvatosan az evangéliumi elbeszélés. Meg életre kelti személyiségei Mária és József, és a feszültség az idő, és nem hagyja őket a karácsonyi lapok karakter.

# A Király születik

Ez egy folytatás-hoz "Méltó a Bárány". Hugh és Justina beleszeretett a "Méltó a Bárány." Az "A király születik", házasok és várom a gyermek a karácsonyi idő. A történet egy meghatározott történelmi összefüggésben a báró lázadás Angliában közepétől 1200-as években. Hugh és Justina kénytelenek bolha saját ugyanabban az időben, ahogy annak köszönhető, hogy szülni. Tesznek szert új értelmezését nyomorúságos helyzetét Mária és József Mária szül, Jézus, és az Isten hűséges rendelkezésre azoknak, akik megbíztak benne.

0 comments: