Pink Christmas harisnya

Posted by Jiky at 1:58 AM

Tuesday, December 15, 2009

Legyen szó akár a karácsonykor vagy más alkalommal, az év Rózsaszín harisnya karácsonyt is meleg kedvenc mindenki számára, életkortól függetlenül. De egy valószínű, hogy megtalálják a legjobb gyűjtemény a boltokban a tél folyamán általában és különösen karácsony idején az egyetlen oka annak, hogy úgy érzi, harisnya legkényelmesebb hűvös klímát.

Pink, a szín kiváló lé melegség és nyugalom lemegy jól minden korosztálynak. Gyerekek és újszülöttek nézd legjobb pasztell árnyalatú, mint a sötétebb színárnyalatokat.

Ami a felnőttek van szó, azokat esetleg elvisz minden szín a stílus összhangban legyen az a ruha színét is választotta, de rózsaszín megvan a maga varázsa. Errorous ez egy feltételezés to harbor a gondolat hogy rózsaszín lényegében azt jelentette, a gyerekek, mint a neve is mutatja, azaz Pink Baby. Sötétebb árnyalatú Pink esetleg nem néz, ha kopott vacak és visszafogott árnyalatú fehérek, krémek és drapp.

* Rózsaszín önmagában is egy ilyen édes és nyugtató szín, amit nem igényelnek túl sok szép díszítmények to it up.
* Ami a Baby's Christmas rózsaszín harisnya, kis harang és elegáns, hímzett motívumok, Santa, a karácsonyfák és nézd koszorúk csinos.
* Ha azt kölcsönadni egy exkluzív megjelenés, válassza a bársony vagy más puha textúrájú anyagok és díszíti a tetején a harisnyát egy prémes mandzsetta szem előtt tartva az színkombináció.
* Csipkék és horgolt burkolat okosabb és könnyebb karbantartani.
* Ami a felnőttek érintett világosabb árnyalatú rózsaszín kell előnyben részesíteni. Kerülje a túl sok sallang vagy csipkéből díszei ahogy néz eltúlzott. Rendezzék a tiszta és elegáns motívumai, ha úgy kívánja.
* Pink Christmas Harisnya felnőtteknek nézni a legjobb akkor, ha van net befejezni. Velvet rózsaszín harisnya egy szigorúan no.

0 comments: