: Charlie Brown Christmas Play

Posted by Jiky at 8:58 AM

Tuesday, December 29, 2009

: Charlie Brown Christmas Play
Charlie Brown Christmas játék alapja a népszerű képregény Peanuts Charles M Schulz. Ez volt népszerű 1965 Karácsony TV special, előállított Charles M. Schulz.

About the play
Charlie Brown Christmas Play funkciók Charlie Brown törekvés az igazi jelentősége a karácsonyi ünnep. Tanácsára Lucy, Charlie Brown szervez egy iskola játszadozik a Születés.

De később ő nem kapott engedélyt, hogy készítsen, és helyette ő elrendelte vásárolni mesterséges karácsonyfája a játék. Vett egy kis ágacska ki a harag. Mindenki megalázott neki ezt az eseményt. Felkelt ingerült és kiabált ki.

Majd Linus válaszolt neki elbeszélése, a történet Jézus születését. Időközben, Snoopy díszített ő kutyaólban színes fényeket. Charlie Brown hozzá egy izzót a fán, és összedőlt a súly alatt. Charlie menekült kétségbeesetten.

Többi gyerek rájött a hiba felé, Charlie Brown és állítsa be a fa egy ragyogó karácsonyi kijelző. Amikor Charlie vissza, ő megtalálta a díszes fa legnagyobb megdöbbenésére. Ben nagyon boldogok és csatlakozott énekelni a karácsonyi ének: "Hark! The Herald Angels Sing ".

A Music of the play
Vince Guraldi és a trió komponálta a zenéjét Charlie Brown Christmas Játék. A híres "Linus és Lucy" ad a Peanuts karakter egy friss és lendületes kapcsolatot a zseniális ütős és humoros zongora vonalak. Fred Marshall csábító mély vonalak és dobos, Jerry Granelli a gyönyörű ecsetkezeléssel adja a legtöbb album meleg alapítvány.

Folytatásainak
3 igazi folytatás a darabot gyártottak, ha az eredeti történet 1965. Ezek a következők:

* It's Christmastime Again, Charlie Brown (1992): 30 perc sugározta a CBS beleértve a reklámokban
* Charlie Brown Christmas mesék (2002): 25 perc sugározta az ABC mellett reklámfilmek
* I Want a Dog for Christmas, Charlie Brown (2003): egy óra sugározta az ABC beleértve a reklámokban

Díjat
A Charlie Brown Christmas elnyerte az Emmy-és egy Peabody díj és mára egy időtlen üdülés klasszikus és egy éves ünnep hagyománya a nézők milliói a világ minden tájáról.

0 comments: