Karácsonyi zenei előadások

Posted by Jiky at 5:58 AM

Wednesday, December 30, 2009

Karácsonyi zenei előadások
A karácsonyi zenei előadások nagyon népszerűek, mert a nagy utat hogy a lényege az ünnepség kapcsolódó szezonban. A gyerekek általában elvégzi ezeket a musicaleket, és hogy még inkább élvezetes és érdekes a gyerekeknek.
List of Christmas Musical Performances
Papa Panov

Papa Panov egy karácsonyi musical, amely beszámol a történet egy öreg suszter.A mögötte álló ez egy jogi aktus dráma van állítva a kis orosz falu a 19. században. Papa Panov jelenik dolgozik az ő kis tárolni egyedül. Azonban a technika flashback érünk tudjuk, hogy a cipész volt egy nagyon boldog család a múltban, de a korai elvesztése a család alárendelni neki örök szomorúság.

* Úgy válik átalakult, ahogy érintkezik egy pap, aki utasítást ad neki, hogy olvassa a Bibliát. Most ismét visszatérünk a jelen és talál Papa érzés meglehetősen alacsony ismét, amikor úgy dönt, hogy olvassa el a történet Krisztus születése óta a Bibliát.


* Úgy elalszik olvasása közben és az álmok, hogy Krisztus ígéretes neki, hogy látogassa meg a következő napon. Másnap nyújt segítő kezet a sok ember a faluban, akik a kétségbeesés és izgatottan várja Jézus érkezését, de úgy véli, szomorú újra Jézus soha nem jön meglátogatni őt


* De az igazság az, hogy Jézus járt neki, mert a kiszolgáló és segíteni a rászorulóknak, s ténylegesen szolgálja Krisztust.


* Ez a játék a zenei és a kórus játszik jelentős szerepet játszanak. Ez a karácsonyi zenei hatékonyan csepegtetni a gyerekek értékeit önzetlenség, és hogy segítséget kell nyújtani a rászorulóknak.


* Ez a leginkább szívbemarkoló módon szolgálja az Urat. A jeleket a karácsony egy újabb kortárs karácsonyi musical, ahol a gyerekek használatára jeleket mesélni a karácsonyi történet született a mi Megváltó, Jézus Krisztus. Ez a zenei néhány kortárs karácsonyi dalokat és néhány régi karácsonyi énekeket is megkapta az eredeti és a korszerű kezelés.



* A gyerekek nagyon élvezik vesz részt a karácsonyi zenei előadásokat, így ösztönözve őket annál is inkább, és élje újra gyermekkori nap minden újra.


* Celebrate ez ünnepi szezont karácsonyi karneválok és böngéssze végig az egyéb linkek ezen az oldalon, hogy többet megtudjon karácsonyi játékok gyerekeknek. További karácsonyi Musical játszik a karácsonyi karneválok

0 comments: