Klasszikus karácsonyi filmek

Posted by Jiky at 12:58 PM

Wednesday, December 23, 2009

Maga a hangulat a kiadások a szünetben, Bing Crosby, Cary Grant, Judy Garland, Bob Hope, Fred Astaire, Natalie Wood, Danny Kaye, Margaret O'Brien, Barbara Stanwyck? Ha igen, akkor ne pazarolja az idejét és kap magának a lenyűgöző gyűjtemény a klasszikus karácsonyi filmeket élvezni alatt yuletide időszakban.

Mentes a napi feszültséget Karácsony van a remek alkalom, hogy láthattam a régi karácsonyi klasszikus filmeket érezni a szellem a szezonban. Érdekes telek, lenyűgöző csillag öntött, exkluzív zenei és bájos hátterében minden várakozáson felül, hogy ezeket a filmeket, sokáig kedvencek. Kínálunk számos klasszikus karácsonyi filmeket kiválasztani a legjobb film ki a bőséges választást.



# It's A Wonderful élete - (1946)

# Miracle on 34th Street-(1947)

# White Christmas-(1954)

# The Bishop's Wife-(1947)

# A Christmas Carol (AKA Scrooge) (1951)

* Karácsonyi in Connecticut-(1945)

* A Lemon Drop Kölyök-(1951)

* Egy fa nő Brooklynban-(1945)

* Meet Me In St Louis-(1944)

* Holiday Inn-(1944)

A klasszikus gyűjtemények karácsonyi filmek biztosan felcsillan színét a nyaralás. Az érdekes történetet felállásban a film felhívja a figyelmet a nézők, sőt népszerű, mivel a nap a kiadásuk. A lusta délután folyamán Karácsony ideális szer nézni ezeket a minden idők kedvenc karácsonyi filmeket. Látogassa meg oldalunkat karácsonyi Carnivalsto gyűjtsön több információt klasszikus karácsonyi filmeket.

0 comments: