Karácsony kötött harisnya

Posted by Jiky at 6:58 AM

Friday, December 11, 2009

Why rendezzék a rendes karácsonyi harisnya, ha lehet létrehozni egy tökéletes családi családi ereklye ajándék a gyermek vagy unoka? Karácsonyi karneválok birtokol kapott stílusokat kötött Karácsonyi harisnya a klasszikustól a modern kézzel festett top tervezők, így a varrás készségek hozza a legjobb eredményeket.

* Az Aran Christmas Stocking van kötött 3 oz 4 tojáshéj színű fonalakból. Ez a 14 "hosszú. Jönnek a különböző fajtákat és minden színben a karácsony. A minták között változik, a széles körben népszerű télapót, hogy Micimackónak to Tweety és a karácsonyfa.
* A Deco Ribbon Harisnya kerül sor, szövet és vágása a gazdag vörös kétoldalt egy folt az olajbogyó-zöld. Ezek az üdülési harisnya tart egy életre szól! Kapható több színű vágása.
* A csodálatos Holiday Nyújtott Zokni bővítse elhelyezésére szinte bármilyen méretű és alakú Komámasszony hogy a Télapó nem az ő zsákban Önnek vagy ifjú. 100 készült% akril fonalat, amelyeket géppel mosható és dryable, azokat fel lehet használni nem csak a nyaralás így, de mint esküvő és a baba ajándékokat is.
* Ha keres egy különleges ajándék az új köteg öröm, Baby harisnya lehetővé teszi, hogy válasszon a kezét Horgolni a lágy és Squishy mosható is.

Minden harisnya gyere ingyenes személyre. Több a pasztell és fémes arany hangja, kézzel hímzett nevek és a legkedvesebb időtöltésem, a bilincs, bejelentkezni a sűrű karácsonyi harisnya karácsonyra karneválok.

0 comments: