Karácsonyi Játék "Ötletek

Posted by Jiky at 9:58 AM

Thursday, December 31, 2009

Karácsonyi Játék Ötletek
Karácsony Plays alapulnak a történetet a karácsony. Kiemelt helyen az azonos játszik évről évre teheti őket unalmas és unalmas. Lehet laza a karácsonyi hangulat és meleget általuk alatt az üdülési idő.

List of Christmas Play Ötletek

* Annak érdekében, hogy ezt a problémát eljön néhány karácsonyi Play Ötletek lehet átesett előállítására érdekes karácsonyi játszik és egészséges örömére a közönség.


* A ez a néhány karácsonyi játék ötletekkel próbálja kiszerelt egy karácsonyi játék, hogy a gyülekezet emlékezni fog sokáig, hogy jöjjön.

Egy könnyű játék tenni a hátrányos helyzetű előadóművészek egy reenactment A Jézus születését. Míg a narrátor recites a többi gyerek mehet át a mozgások. Ily módon nem kell fejből minden sorokat.


* A játék is lehiggadt a karácsonyi énekeket. Például, amikor a három királyok hozzák az ajándékokat, hogy Jézus, a gyülekezet tud énekelni "We Three Kings". Vannak körülbelül öt vagy hat himnuszt, hogy illeszkedik majd szépen ebben a játék. A teljes termelési kell vennie körülbelül 30 percig, és nagyon könnyen húzza le.


* Próbálkozzon keverni egy vidám érzi, néhány viccek és humor. Megpróbál-hoz szállít egy komoly fel-haza üzenetet. Az egész szolgáltatás során a legutóbbi kb 50 perc alatt, beleértve a himnuszokat és dalokat.


* A jó próba előtt a végleges játék. Használjon egy-két távoli mikrofon a tiszta hangzás.


* Digitális projektor és a projekt díszletek és képek a fából készült képkockák kerülnek minőségének javításához a játék.


* A másik elképzelés, hogy a zenész lépett be a templomba, egy narrátor elmondja a történetet a karácsonyi és után minden olvasó egy bizonyos részének, hogy a zenészek játszanak a különböző karácsonyi énekeket.


* Míg ők játszanak, akkor egy kis gyerekek járnak el egyes részeinek kapcsolatban a zenét játszik le.

0 comments: