A Christmas Carol Játék

Posted by Jiky at 1:58 AM

Tuesday, December 29, 2009

A Christmas Carol Játék
A Christmas Carol Play alapul Charles Dickens népszerű regény Christmas Carol. A Christmas Carol játék lehet ideális karácsonyi játék megrendezett alatt az üdülési idő.

A Christmas Carol Játék

* Dickensian humor olvasztott csodálatos jellemzése hozza ki a karácsonyi jókedv and cheer egy tökéletes legyen.


* A különböző igazgatók igazítani híres regénye Dickens saját módon és faragott csodálatos darabjait játssza ki belőle.A Christmas Carol játék körülbelül egy fukar öreg, Ebenezer Scrooge, aki úgy véli, a karácsony csak egy ürügy, hogy az emberek mellé dolgozni.


* Vásárlás ajándékok karácsonyra haszontalan szerint neki. Meg hét fő karakterek, beleértve a három Scrooge szellemeket, akik meglátogatják a karácsony előtti este. A három szellemek mutatják Scrooge a hiba értékelésére pénzt az embert. Scrooge rájön, az ő hibája és ígéri, változtatni útjai.


* Azt kívánja, mondja, "Merry Christmas" mindenki a végén a játék.


* Állítsa be az egy teljesen kísérteties hangulatot, ez a játék ábrázolja, az átalakulás, hogy a főhős megy keresztül, és így terjedt az üzenetet, hogy karácsony arról szól, hogy terjedt a szeretet és a béke minden tájáról.



* Patrick Stewart megkapta az Olivier-díjat "Legjobb szórakozás" után a darab színre a Old Vic Theatre of London.


* Ő kiváló egyéni teljesítmény is szerzett neki, Drama Desk Award. A Christmas Carol Play egy minden alkalommal találatot, és ez nagy öröm nézni, hogy közben az ünnepi napot a karácsony.

0 comments: