Steppelt Christmas harisnya

Posted by Jiky at 3:58 PM

Tuesday, December 15, 2009

Steppelt Christmas harisnya
Karácsony steppelt harisnya lehet egy jó karácsony előtti gyakorlása gyerekeknek tartani őket kapcsolni. Az egyszerű rajzolatát kisméretű néz igazán lenyűgöző a Karácsonyi harisnyát.
Hogyan készítsünk steppelt karácsonyi Harisnya

* A színe paplanok és szövetek lehet vásárolni szerint is választást. The Christmas steppelt harisnya is kapnak ajándékba a vendégeket. Azt is jó forrásai a karácsonyi dekoráció.


* A szövet készítéséhez használt paplan harisnya lehetőleg pamut. Steppelt karácsonyi harisnya néz ki a legjobban, ha azok nagy. A színeket kell választani, vagy vastag is van karácsonyi motívum fehér-, vörös és fekete.


* A darab szövet kell varrta össze két réteg elől és egy hátul. Hasznos lenne, ha tudsz tenni egy papír elrendezését harisnya megkezdése előtt le. Meg lehet csinálni a másolás egy zokni vagy harisnya papíron. A csíkokat ruhát kell vágott és varrt, amely alapján alakú egy zokni.


* Az alapvető feladat, hogy ez egy "L" alakú. Rátétes hímzés tehetünk még díszíti a harisnya. Varratszedés lehet általános érvényű, hogy az állattartási patchier néz ki, és így vonzóbbá. A boka és a lábujjak ki kell emelni hogy ez több fellebbezést.


Karácsony * steppelt harisnya is lehet vásárolni a boltokban, valamint online. De ez mindig jobb kezét, és személyesebbé teszi meg.


* Ami a textúrák, érezni és szövetek vonatkozásában egy kis kísérletezés tenné, ha több jót, mint rosszat. Nemez, Brocades, gyapjú, Velvets illetve szatén a a leggyakrabban használt anyagok.


* Satin, halszálkás-és öltések ideálisak meghatározza a különbözetet pedig a test és a bilincset megjelenés szép, ha appliqués díszítette, zsinórok és könnyű motívumokkal.


* Az egy deluxe nézd, sor a véletlen, szőrösek és töltse ki a monogram vésett a bilincs a gyöngyökkel, flitterekkel, kristályok, vagy egyszerűen csak csatolni pompoms and bojt azt kölcsönadni egy játékos megjelenés.

0 comments: