Black Christmas Movies

Posted by Jiky at 9:58 AM

Thursday, December 24, 2009

Karácsonyi karneválok itt kínál információt két változata Black Christmas Movies. Az első Black Christmas Movie jött ki abban az évben, 1974 és az elmúlt egy 2006-ban. A fekete karácsony filmeket is nagyon népszerűek az emberek között, és tökéletes megoldást jelenti a szórakozás az ünnepek alatt.

Bob Clark igazgatója volt, a Fekete-karácsonyi film (1974). The star öntött a film tartalmazza a nevét, Olivia Hussey, Margot Kidder, Andrea Martin James Edmond, illetve a Martha Michael Rapport Gibson. A Black Christmas Movie (2006) rendezte: Glen Morgan és tartalmazta a csillag szereposztása Cassidy Katie, Crystal Lowe, Andrea Martin és mások.

Black Christmas egy izgalmas film, és nem foglalkozik a történet tragikus sorsú egyházi nõvérek. A testvérek lefoglalják a karácsonyi ünnepek is kísértenek az obszcén telefonhívások egy láthatatlan pszichopata, aki megszegi az Serenity velük egy háztartásban élő és megöli őket egyesével. A történet vonal többé-kevésbé megegyezett a mozi, de a bemutató változások a változó arca az idő. A filmekben közé az emberek kedvenc horrorfilmek. Black Christmas 2006 egy remake-je az első. A történet a fiatal fiú Billy és a gyermekkori tapasztalatok kapott megfelelő kezelést mind a filmeket. Gyűjteni több információt Black Christmas Movies jelentkezzen be az oldalunkra karácsonyi karneválok.

0 comments: